Cina Lengkah Tempered pabrik Kaca sarta suppliers | Saida

Lengkah Tempered Kaca

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Pelabuhan: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tinjauan Pabrik

    PEMBAYARAN & PENGIRIMAN

    Tags produk

    1.Size jéntré: diaméterna ieu 60mm, ketebalan nyaeta 10mm + 5mm. Bisa ngaropéa nurutkeun CAD / Coredraw gambar Anjeun.
    2.Using pikeun lampu bawah tanah, ngojay kolam renang lampu, lampu padang rumput hejo ect.
    3.We tiasa make ngambang kaca, borosilicate tinggi bahan kaca. Ngolah kami: motong ujung -Grinding - beberesih - Tempering - beberesih - Nyitak warna-beberesih - paking
    Advantages of step tempered glass
    1.Security: Lamun gelas téh ngaruksak éksternal, uing bakal jadi pohara leutik séréal sudut obtuse sarta hésé ngakibatkeun cilaka pikeun manusa.
    Kakuatan 2.High: kakuatan dampak kaca tempered tina ketebalan sarua kaca biasa 3 nepi ka 5 kali leuwih ti kaca biasa, bending kakuatan 3-5 kali.
    3.Thermal stabilitas: Tempered kaca boga stabilitas termal alus, bisa tahan hawa geus leuwih ti 3 kali yen kaca biasa, tiasa tahan 200 ° parobahan suhu C.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Pabrik urang

    Pabrik urang

    GARIS PRODUKSI KAMI & WAREHOUSE

    Tinjauan pabrik1Tinjauan pabrik2Ihtisar pabrik3Tinjauan pabrik4Tinjauan pabrik5Tinjauan pabrik6

    Pamayaran & Pengiriman-1

       Pilem pelindung Lamianting - Bungkus katun mutiara - Pakét kertas Kraft

    3 JENIS PILIHAN BALIK

    Pamayaran & Pengiriman-2

                                             Ékspor bungkus kasus lapis - Ékspor bungkus karton kertas

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    WhatsApp Online Chat!