China Langkah Tempered pabrik kaca lan supplier | Saida

Langkah Tempered Kaca

Keterangan Singkat:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Pelabuhan: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    GAMBARAN FAKTOR

    PEMBAYARAN & PENGIRIMAN

    Tags Product

    1.Size Detail: diameter punika 60mm, kekandelan punika 10mm + 5mm. Bisa selaras miturut CAD / Coredraw drawing.
    2.Using kanggo lampu lemah, swimming pool cahya, cahya lawn ECT.
    3.We bisa nggunakake url kaca, Borosilicate dhuwur materi kaca. Processing kita: Cutting pinggiran -Grinding - Cleaning - tempering - Cleaning - Printing werna-Cleaning - Packing
    Advantages of step tempered glass
    1.Security: Nalika kaca punika karusakan external, lebu bakal dadi cilik pari-parian amba obtuse lan angel kanggo nimbulaké gawe piala kanggo manungsa.
    Kekuatan 2.High: kekuatan impact kaca tempered saka kekandelan padha kaca biasa 3 kanggo 5 kaping luwih saka kaca biasa, mlengkung kekuatan 3-5 kaping.
    3.Thermal stabilitas: Tempered kaca wis termal stabilitas apik, bisa tahan suhu luwih saka 3 kaping kaca biasa, bisa tahan 200 ° owahan suhu C.


  • Previous:
  • Next:

  • FAKTOR KAMI

    Pabrik kita

    GARIS PRODUKSI & WAREHOUSE

    Ringkesan pabrik1Ringkesan pabrik2Ringkesan pabrik3Ringkesan pabrik4Ringkesan pabrik5Ringkesan pabrik6

    Pembayaran & Pengiriman-1

       Film pelindung Lamianting - Kemasan katun mutiara - Kemasan kertas Kraft

    3 Jinis PILIHAN KABAR

    Pembayaran & Pengiriman-2

                                             Ekspor paket kasus kayu lapis - Paket karton kertas ekspor

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    

    Kirim pesen menyang kita:

    Tampilan Online Chat!