jasa

  • Custom Kaca fabrikasi

    Custom Kaca fabrikasi

    Profésional dina kaca processing jero kalayan layanan ngaropéa disadiakeun pikeun sagala sarat husus dina ukuran, edging, pangeboran, tempering, percetakan jeung perlakuan permukaan.
  • Bantosan Téknis

    Bantosan Téknis

    Langkung ti 10 insinyur berbakat sareng pangalaman langkung ti 5 taun pikeun mastikeun produk anjeun anu disayogikeun ku Saida Glass dina uas anu langkung luhur sareng kinerja stabil di sekitar pasar.
  • produk kualitas

    produk kualitas

    Ngalengkepan garis processing kaca hiji eureun kalawan pagawe terampil, SOP refined sarta inspeksi kualitas online. Taya MOQ na 100% inspeksi unggal kiriman.
  • kalenturan

    kalenturan

    Saida Glass is flexible with delivery schedules and able to offer short lead time on both samples and mass productions with quality assurance maintained.

APPLICATION

ngeunaan Company

Saida Glass fully takes your ‘’ design-to-market’’ needs and offers excellent glass deep processing services from sheet glass to customized shape with different surface treatment. A robust quality management system (QMS) and quick-response sales engineer to enable your products reach a higher level through the market. As a well-known glass supplier, we are working with many famous enterprises such as ELO, CAT, Holitech and other companies. Wide product range to cooperate with:

● Display cover glass
● Screen protective glass
● Tempered glass for household appliance
● Smart touch light switch
● LED Lighting glass panel

  • aboutus1
  • aboutus2
  • aboutus3

news

Holiday Notice – Chinese New Year Holiday

To our distinguish customer and friends: Saida glass will be in holiday for the Chinese New Year Holiday from 20th Jan. to 10th Feb. 2022.  But sales are availabe for the whole time, should you need any support, freely call us or drop an email.  The Tiger is the third of the 12-year cycle of anim...

Holiday Notice – Chinese New Year Holiday

To our distinguish customer and friends: Saida glass will be in holiday for the Chinese New Year Holiday from 20th Jan. to 10th Feb. 2022.  But sales are availabe for the whole time, should you need any support, freely call us or drop an email.  The Tiger is the third of the 12-year cycle of anim...
more>>

Holiday Notice – the New Year Holiday

To our distinguish customer and friends: Saida glass will be in holiday for the New Year Holiday from 1st to 2th Jan. 2022. For any emergency, please call us or drop an email.
more>>

Naha anjeun terang naon tinta keramik suhu luhur ku percetakan digital?

Kaca mangrupa bahan dasar non-absorbent kalawan permukaan lemes. Nalika nganggo tinta baking suhu rendah nalika nyitak layar sutra, éta tiasa kajantenan sababaraha masalah anu teu stabil sapertos adhesion anu lemah, résistansi cuaca anu rendah atanapi tinta mimiti ngupas, perubahan warna sareng fenomena sanésna. Tinta keramik anu ...
more>>

Business Partners

  • Huawei-logo-120x120
  • 合力泰 120x120
  • Tefal-Logo 120X120
  • kohler_ 120x120
  • Leica_Geosystems logo-120X120
  • 联创电子 LOGO 120x120
  • elo-logo-120X120
  • Ucing-logo-120x120


Kirim pesen anjeun ka kami:

WhatsApp Online Chat!