FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Sateuacan Produksi Patarosan

Saatos Patarosan Produksi

1.Are anjeun produsén atawa parusahaan dagang?

Kami produsén ngolah kaca sapuluh taun ayana di Guangdong, Cina.Wilujeng sumping didatangan pabrik urang

2.Do anjeun nawiskeun jasa panel kaca custom?

Leres, kami mangrupikeun pabrik OEM anu nawiskeun panel kaca dina desain khusus.

3.What format file anjeun peryogi?

1.Pikeun cutatan, pdf henteu kunanaon.
2.Pikeun produksi masal, urang kudu pdf na 1: 1 file CAD / file AI, atawa sakabéh éta bakal pangalusna.
3.

4.Do anjeun gaduh MOQ?

Taya pamundut MOQ, ngan kuantitas luhur kalawan harga leuwih ekonomis.

5.How mun meunang cutatan a?

1. file PDF kalawan ukuran, perlakuan permukaan dituduhkeun.

2. Aplikasi tungtung.

3. kuantitas urutan.

4. Lain nu dipikir perlu.

6. Kumaha mesen?

1. Hubungi penjualan kami kalayan syarat lengkep / gambar / kuantitas, atanapi ngan ukur ide atanapi sketsa.

2. Urang pariksa internal pikeun nempo lamun éta producible, teras nyadiakeun bongbolongan sarta nyieun sampel pikeun persetujuan Anjeun.

3. Kirim surélék urang urutan resmi anjeun, sarta ngirim deposit.

4. Urang nempatkeun urutan kana jadwal produksi masal, sarta ngahasilkeun salaku per sampel disatujuan.

5. Prosés kasaimbangan pembayaran jeung mamatahan pamadegan anjeun dina pangiriman aman.

6. Ngarasakeun.

7.Is mungkin nyadiakeun sampel bebas?

Sumuhun, urang bisa ngirimkeun sampel kaca stock kami ku akun kurir pengiriman barang anjeun.

Upami peryogi ngaropéa, bakal aya biaya sampling anu tiasa dibalikeun deui nalika produksi masal.

8.What rata-rata waktos kalungguhan anjeun?

1.For sampel, kudu 12 mun 15days.
2.For produksi masal, perlu 15 mun 18days, éta gumantung kana pajeulitna sarta kuantitas.
3. Lamun kali kalungguhan teu dianggo kalayan deadline anjeun, mangga buka leuwih sarat anjeun kalawan jualan Anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

9.What istilah pembayaran anjeun nampi?

1.100% prepaid pikeun sampling
2.30% prepaid jeung 70% kasaimbangan kudu dibayar saméméh pangiriman pikeun produksi masal

10.Can abdi didatangan pabrik anjeun?

Sumuhun, warmly wilujeng sumping ka pabrik urang.pabrik urang aya di Dongguan Cina;punten wartosan kami iraha anjeun bakal sumping sareng sabaraha jalma, kami bakal mamatahan pituduh rute sacara rinci.

1. Naha anjeun nawiskeun jasa kurir?

Leres, kami ngagaduhan Perusahaan Forwarder anu stabil anu tiasa nawiskeun pengiriman ekspres & kiriman laut & kiriman udara sareng jasa kiriman karéta.

2.How ngajamin pangiriman aman tur dipercaya produk?

Simkuring gaduh pangalaman leuwih 10 taun 'pikeun exporting panel kaca ka sakuliah dunya, bari tetep 0 keluhan ngeunaan pangiriman.

Percanten ka kami nalika anjeun nampi bungkusan, anjeun bakal puas henteu ngan ukur gelas, tapi ogé bungkusan.

3. Lamun produk ahir teu konsisten jeung gambar disadiakeun, kumaha carana ngajawab eta?

Upami produkna cacad atanapi béda sareng gambar anu disayogikeun, tong hariwang, kami bakal langsung sampel deui atanapi nampi ngabalikeun duit tanpa syarat.

4. Naon jaminan produk?

Saida Kaca nawiskeun periode garansi 3 bulan saatos kaca dikirim ti pabrik urang, upami aya karusakan nalika ditampi, panggantian bakal disayogikeun FOC.

Patarosan Téhnologi Produk

1.Upami kedah lulus IK07, ketebalan naon anu cocog?

Numutkeun pangalaman urang, nyarankeun pamakéan 4mm kaca tempered termal.

2.What prosés produksi anjeun?

1. Motong lambaran bahan baku kana ukuran diperlukeun

2. Polishing ujung kaca atawa pangeboran liang sakumaha pamundut

3. beberesih

4. Kimia atawa fisik tempering

5. beberesih

6. Silkscreen percetakan atawa percetakan UV

7. beberesih

8. Bungkusan

3.Naon bédana antara AG, AR, AF?

1.Anti sorotan bisa dibagi jadi dua rupa, hiji ieu etched anti sorotan, sarta hiji deui semprot anti sorotan palapis.
Kaca 2.Anti-glare: Ku etching kimiawi atawa nyemprot, beungeut reflective kaca aslina dirobah jadi permukaan diffused, nu ngarobah roughness tina beungeut kaca, kukituna ngahasilkeun éfék matte dina beungeut cai.
3.Anti-reflective kaca: Saatos kaca ieu optically coated, éta ngurangan reflectivity sarta ngaronjatkeun transmittance.Nilai maksimum tiasa ningkatkeun transmitansi na langkung ti 99% sareng pantulanna kirang ti 1%.
Kaca 4.Anti-sidik: palapis AF dumasar kana prinsip daun Seroja, coated ku lapisan bahan Nano-kimiawi dina beungeut kaca sangkan mibanda hydrophobicity kuat, anti minyak, sarta fungsi anti sidik.

4.What nya éta selisih kaca tempered termal jeung kimia strengthened kaca?

Éta 6 béda utama antara aranjeunna.

1. Thermal tempered, atawa disebut kaca tempering fisik dijieun tina kaca annealed ngaliwatan prosés tempering termal, dilumangsungkeun dina suhu 600 darajat Celsius nepi ka 700 darajat Celsius, sarta stress compressive kabentuk di jero gelas.Tempering kimiawi dijieun tina prosés Ion Exchange nu nempatkeun kaca kana kalium jeung natrium substitusi ion tambah cooling dina leyuran uyah alkali ngeunaan 400LC, nu ogé stress compressive.

2. tempering fisik geus sadia pikeun ketebalan kaca luhur 3 mm jeung prosés tempering kimiawi teu boga wates.

3. Tempering fisik nyaéta 90 MPa nepi ka 140 MPa jeung tempering kimiawi nyaéta 450 MPa nepi ka 650 MPa.

4. Dina watesan kaayaan status fragmented, baja fisik granular, sarta baja kimiawi téh blocky.

5. Pikeun kakuatan dampak, ketebalan kaca tempered fisik leuwih gede atawa sarua jeung 6 mm, sarta kaca tempered kimiawi kirang ti 6 mm.

6. Pikeun beungeut kaca kakuatan bending, sipat optik, sarta flatness permukaan, tempering kimiawi leuwih hade tinimbang tempering fisik.

5.Naon sertipikat anjeun gaduh?

Kami parantos lulus ISO 9001: 2015, EN 12150, sadaya bahan anu kami nyayogikeun saluyu sareng ROHS III (VERSI Éropa), ROHS II (VERSI CHINA), REACH (VERSI AYEUNA)

Kirim pesen anjeun ka kami:

Kirim pesen anjeun ka kami:

Chat Online WhatsApp!