Transparan High Borosilicate Kaca keur 3D Printer pemanasan Pesanggrahan

Katerangan pondok:


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan:Shenzhen
  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T

  • Rincian produk

    TINJAUAN PABRIK

    BAYARAN & PENGIRIMAN

    Tag produk

    oem 10 taun pangalaman

    Kaca borosilikat 3mm pikeun Printer 3D (1) -400 Kaca borosilikat 3mm pikeun Printer 3D (3) -400

     

    Panas-Tahan TransparanBorosilikat 3.3 Kacapikeun 3D Printer pemanasan Pesanggrahan

    ékspansi low kaca borosilicate jelas.Bisa nanganan pamakéan kontinyu dina 350 derajat F.

    Cocog pikeun sababaraha merek sareng modél printer 3D

    Ngaran Produk OEM ngaropéa Borosilicate 3.3 Kaca keur 3D Printer pemanasan Pesanggrahan
    Bahan Clear/Ultra Clear Float Glass, Low-e Glass, Frosted Glass (Acid Etched Glass), Kaca Tinted, Borosilicate Glass, Ceramic Glass, AR glass, AG glass, AF glass, ITO glass, dll.
    Ukuran Sesuaikeun sareng per gambar
    Kandelna 0,33-12 mm
    Wangun Sesuaikeun sareng per gambar
    Ujung Polishing Lempeng, buleud, Bevelled, Stepped;Digosok, grinded, CNC
    Tempering Tempering Kimia, Tempering Thermal
    Nyitak Percetakan Layar Sutra - Sesuaikeun
    Palapis Anti sorotan / Anti reflective / Anti sidik / Anti goresan
    Bungkusan Kertas interlayer, teras dibungkus ku kertas Kraft teras disimpen dina Safely Export Wooden Case
    Produk Utama 1. Panel manaskeun Kaca
    2. Kaca pelindung layar
    3. ITO FTO Kaca
    4. Tembok Pindah pigura Kaca
    5. Kaca Panutup Lampu
    Aplikasi imah / Kantor Panto, Hotél Mandi Door

    Naon kaca borosilikat 3.3?

    Kaca Borosilikat nyaéta salah sahiji kaca teu warnaan transparan, ngaliwatan panjang gelombang antara 300 nm nepi ka 2500 nm, transmissivity leuwih ti 90%.Koéfisién ékspansi termal nyaéta 3,3.Éta tiasa acidproof sareng alkalifast, tahan suhu luhur sakitar 400 ℃.

    fitur-aplikasi-kaca borosilikat

    Tepi & Angle Gawé

    Tepi & Angle Gawé

    Naon kaca kaamanan?

    Kaca tempered atanapi toughened mangrupikeun jinis gelas kaamanan anu diolah ku perlakuan termal atanapi kimia anu dikontrol pikeun ningkatkeun kakuatanana dibandingkeun sareng kaca biasa.

    Tempering nempatkeun permukaan luar kana komprési sareng interior kana tegangan.

    pegat katingal

    Keunggulan Kaca Tempered :

    1. Opat nepi ka lima kali kuat ti kaca ngambang biasa na bisa dipaké dina loba aplikasi.
    2. Lima nepi ka dalapan kali lalawanan dampak salaku kaca biasa.Bisa tahan beban tekanan statik leuwih luhur batan kaca biasa.
    3. Tilu kali leuwih ti kaca biasa, bisa nanggung parobahan suhu ngeunaan 200 ° C-1000 ° C atawa leuwih.
    Kaca 4.Tempered meupeuskeun kana pebbles oval ngawangun nalika pegat, nu eliminates bahaya edges seukeut tur rélatif bahya pikeun awak manusa.

    TINJAUAN PABRIK

    mesin pabrik

    nganjang konsumén & eupan balik

    Eupan balik
    Kabéh BAHAN DIGUNA NYAETA Patuh sareng ROHS III (VERSI EROPA), ROHS II (VERSI CHINA), REACH (VERSI AYEUNA)

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • PABRIK KAMI

    pabrik urang

    LINE PRODUKSI KAMI & GUDANG

    Tinjauan pabrik1 Tinjauan pabrik2 Tinjauan pabrik3 Tinjauan pabrik4 Tinjauan pabrik5 Tinjauan pabrik6

    Pamayaran & Pengiriman barang-1

    Film pelindung Lamianting - Bungkusan katun Mutiara - Bungkusan kertas Kraft

    3 JENIS PILIHAN Bungkus

    Pamayaran & Pengiriman barang-2

                                            Ékspor bungkus kasus lapis - Ékspor bungkus karton kertas

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Chat Online WhatsApp!