layanan

  • Custom Kaca Pengolahan

    Custom Kaca Pengolahan

    Professional Kaca Pengolahan Produsen, menehi komponen optik adat machined saka prototipe kanggo volume dhuwur lan produksi OEM. Syarat tartamtu saka ukuran adat, edging, ngebur, nglereni banyu-jet, tempering, printing.
  • technical support

    technical support

    engineers bakat lan buruh, majeng peralatan, years 'experience, mbisakake kita kanggo nyedhiyani sampeyan pangolahan profesional lan layanan.
  • produk kualitas

    produk kualitas

    Liwati ISO 9001, kabeh bagean sing RoHS, tekan certificated. We tumindak pengawasan saka saben bagean sawise pinggiran mecah, tempering, printing.
  • keluwesan

    keluwesan

    We fleksibel karo jadwal layang lan bisa kanggo nyedhiyani mimpin relatif cepet ing loro conto lan produksi.

About Company

Bisa nganggo Companies Gedhe-ukuran Saida kaca iki didegaké ing taun 2011, kang dumunung ing Dongguan, cedhak port Shenzhen lan port Guangzhou. Karo pengalaman liwat pitung taun ing Processing kaca, specialized ing kaca selaras, kita bisa karo akeh Enterprises gedhe-ukuran kayata Lenovo, HP, TCL, Sony, Glanz, gree, CAT lan perusahaan. Wide Range Product Pilih Saka

  • capacitive Optical Panel layar tutul kaca
  • Panel kaca protèktif layar
  • Panel kaca tempered saka kluwarga Perkakas lan peralatan industri.
  • Panel Kaca karo perawatan lumahing:
  • WATER JET CUTTING 5
  • 1 (1)

Business Partners

  • Huawei-logo-120x120
  • 合力泰 120x120
  • Tefal-Logo 120X120
  • kohler_ 120x120
  • Leica_Geosystems logo-120X120
  • 联创电子 LOGO 120x120
  • elo-logo-120X120
  • Cat-logo-120x120


Send your message to us:

Tampilan Online Chat!