Cina 0.8mm Babak kaméra Cover Kaca lénsa jeung napel pikeun pabrik Webcam jeung suppliers | Saida

0.8mm Babak kaméra Cover Kaca lénsa jeung napel pikeun Webcam

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Pelabuhan: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

  • jéntré produk

    Tinjauan Pabrik

    PEMBAYARAN & PENGIRIMAN

    Tags produk

    oem 10 taun pangalaman

    Harden Glass for Webcam Tempered Glass with 3M Tape

    BUBUKA PRODUK

    - Bentuk ngaropéa pikeun Webcam

    Super corétan tahan & tahan cai

    Desain khusus kalayan jaminan kualitas

    Flatness sampurna jeung lemes

    Jaminan tanggal pangiriman tepat waktu

    Konsulasi hiji sareng hiji sareng bimbingan propésional

    Jasa khusus kanggo bentuk, ukuran, finsh & desain disambut

    Anti sorotan / Anti cerminan / Anti sidik / Anti mikroba sayogi di dieu

    Ngaropea Babak 2mm Hideung dipiguraan Lensa Kaca Tempered pikeun CCTV 

    Téhnik AR   

    Naon gelas kaamanan? 

    Gelas suhu atanapi toughened mangrupikeun jenis gelas kaamanan anu diolah ku perlakuan termal atanapi kimia anu dikontrol pikeun ningkat

    kakuatanana dibandingkeun sareng gelas normal.

    Tempering nempatkeun permukaan luar kana komprési sareng interior janten tegangan.

    rusak katingalna

    Tinjauan Pabrik

    mesin pabrik

    NGUNJUNGKEUN CUSTOMER & NGUMBALIKAN 

    Eupan Balik

    Sadaya  COMPLIANT WITH ROHS III (EUROPEAN VERSION), ROHS II  (CHINA VERSION), REACH  (CURRENT VERSION)

     

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Pabrik urang

    Pabrik urang

    GARIS PRODUKSI KAMI & WAREHOUSE

    Tinjauan pabrik1Tinjauan pabrik2Ihtisar pabrik3Tinjauan pabrik4Tinjauan pabrik5Tinjauan pabrik6

    Pamayaran & Pengiriman-1

       Pilem pelindung Lamianting - Bungkus katun mutiara - Pakét kertas Kraft

    3 JENIS PILIHAN BALIK

    Pamayaran & Pengiriman-2

                                             Ékspor bungkus kasus lapis - Ékspor bungkus karton kertas

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    WhatsApp Online Chat!