0.8mm Babak kaméra Cover Kaca lénsa jeung napel pikeun Webcam

Katerangan pondok:


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan:Shenzhen
  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T

  • Rincian produk

    TINJAUAN PABRIK

    BAYARAN & PENGIRIMAN

    Tag produk

    oem 10 taun pangalaman

    Kaca heuras pikeun Webcam Kaca tempered kalawan pita 3M

    BUBUKA PRODUK

    - Bentuk ngaropéa pikeun Webcam

    Super tahan goresan & waterproof

    Desain custom kalawan jaminan kualitas

    Flatness sampurna jeung smoothness

    Jaminan tanggal pangiriman tepat waktu

    Hiji-hiji konsulasi sareng bimbingan profésional

    Jasa kustomisasi pikeun bentuk, ukuran, finsh & desain disambut

    Anti sorotan/Anti-reflektif/Anti-sidik/Anti-mikroba sadia di dieu

    Ngaropea Babak 2mm Hideung dipiguraan Lensa Kaca Tempered pikeun CCTV

    Téhnik AR   

    Naon kaca kaamanan?

    Kaca tempered atanapi toughened mangrupakeun tipe kaca kaamanan diolah ku perlakuan termal atawa kimia dikawasa pikeun ngaronjatkeun

    kakuatan na dibandingkeun kaca biasa.

    Tempering nempatkeun permukaan luar kana komprési sareng interior kana tegangan.

    pegat katingal

    TINJAUAN PABRIK

    mesin pabrik

    Nganjang konsumén & eupan balik

    Eupan balik

    Kabéh BAHAN DIGUNA NYAETA Patuh sareng ROHS III (VERSI EROPA), ROHS II (VERSI CHINA), REACH (VERSI AYEUNA)

     

  • saméméhna:
  • Teras:

  • PABRIK KAMI

    pabrik urang

    LINE PRODUKSI KAMI & GUDANG

    Tinjauan pabrik1 Tinjauan pabrik2 Tinjauan pabrik3 Tinjauan pabrik4 Tinjauan pabrik5 Tinjauan pabrik6

    Pamayaran & Pengiriman barang-1

    Film pelindung Lamianting - Bungkusan katun Mutiara - Bungkusan kertas Kraft

    3 JENIS PILIHAN Bungkus

    Pamayaran & Pengiriman barang-2

                                            Ékspor bungkus kasus lapis - Ékspor bungkus karton kertas

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    .

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Chat Online WhatsApp!