China 0.8mm Round Camera Cover Kaca Lensa karo Adhesive kanggo pabrik Webcam lan supplier | Saida

Lensa Kaca Penutup Kamera Bulat 0.8mm kanthi Perekat kanggo Webcam

Keterangan Singkat:


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Kuantitas Min.Order: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Pelabuhan: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T

  • Detail produk

    GAMBARAN FAKTOR

    PEMBAYARAN & PENGIRIMAN

    Tags Product

    oem 10 taun pengalaman

    Harden Glass for Webcam Tempered Glass with 3M Tape

    Pambuka PRODUK

    - Bentuk khusus kanggo Webcam

    Super tahan gores & anti banyu

    Desain khusus kanthi jaminan kualitas

    Flatness lan lancar sing sampurna

    Jaminan tanggal pengiriman sing tepat wektu

    Konsulat siji lan pandhuan profesional

    Layanan kustomisasi kanggo bentuk, ukuran, finsh & desain disambut

    Anti-sorotan / Anti-reflektif / Anti-bekas driji / Anti-mikroba kasedhiya ing kene

    Lensa Kaca Tempered Framed Round 2mm Disesuaikan kanggo CCTV 

    Teknik AR   

    Apa sing diarani safety glass? 

    Kaca tempered utawa toughened minangka jinis kaca safety sing diproses kanthi perawatan termal utawa kimia sing dikendhaleni supaya bisa nambah

    kekuwatane dibandhingake karo kaca biasa.

    Tempering ndadekake permukaan njaba dadi kompresi lan interior dadi ketegangan.

    rusak katon

    GAMBARAN FAKTOR

    mesin pabrik

    KUNJUNG & IKLAN PELANGGAN 

    Umpan Balik

    Kabeh MATERI sing DIGUNAKAN  COMPLIANT WITH ROHS III (EUROPEAN VERSION), ROHS II  (CHINA VERSION), REACH  (CURRENT VERSION)

     

  • Previous:
  • Next:

  • FAKTOR KAMI

    Pabrik kita

    GARIS PRODUKSI & WAREHOUSE

    Ringkesan pabrik1Ringkesan pabrik2Ringkesan pabrik3Ringkesan pabrik4Ringkesan pabrik5Ringkesan pabrik6

    Pembayaran & Pengiriman-1

       Film pelindung Lamianting - Kemasan katun mutiara - Kemasan kertas Kraft

    3 Jinis PILIHAN KABAR

    Pembayaran & Pengiriman-2

                                             Ekspor paket kasus kayu lapis - Paket karton kertas ekspor

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    

    Kirim pesen menyang kita:

    Tampilan Online Chat!