Kaca Borosilikat Tinggi Transparan kanggo Kasur Pemanasan Printer 3D

Katrangan singkat:


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Pelabuhan:Shenzhen
  • Syarat-syarat pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T

  • Detail Produk

    GAMBARAN PABRIK

    PEMBAYARAN & PENGIRIMAN

    Tag produk

    oem 10 taun pengalaman

    Kaca borosilikat 3mm kanggo Printer 3D (1)-400 Kaca borosilikat 3mm kanggo Printer 3D (3)-400

     

    Transparan tahan panasKaca Borosilikat 3.3kanggo 3D Printer Heating Bed

    Low expansion kaca borosilikat bening.Bisa nangani panggunaan terus-terusan ing 350 derajat F.

    Cocog kanggo sawetara merek lan model printer 3D

    Jeneng produk OEM Customized Borosilicate 3.3 Kaca kanggo 3D Printer Heating Bed
    Bahan Clear/Ultra Clear Float Glass, Low-e Glass, Frosted Glass (Acid Etched Glass), Kaca Berwarna, Kaca Borosilikat, Kaca Keramik, Kaca AR, Kaca AG, Kaca AF, Kaca ITO, dll.
    Ukuran Ngatur lan saben drawing
    kekandelan 0,33-12 mm
    wangun Ngatur lan saben drawing
    Edge Polishing Lurus, Bunder, Bevelled, Stepped;Dipoles, digiling, CNC
    Tempering Kimia Tempering, Thermal Tempering
    Printing Silk Screen Printing - Kustomisasi
    Lapisan Anti-silau/Anti-reflektif/Anti-sidik jari/Anti gores
    Paket Kertas interlayer, banjur dibungkus kertas Kraft banjur diselehake ing Safely Export Wooden Case
    Produk Utama 1. Kaca Pemanas Panel
    2. Screen Protector Kaca
    3. ITO FTO Kaca
    4. Wall Switch Frame Kaca
    5. Kaca Penutup Cahya
    Aplikasi Lawang Omah/Kantor, Lawang Kamar Mandi Hotel

    Apa kaca borosilikat 3.3?

    Kaca Borosilikat minangka salah sawijining kaca tanpa warna transparan, liwat dawane gelombang antara 300 nm nganti 2500 nm, transmissivity luwih saka 90%.Koefisien ekspansi termal yaiku 3.3.Bisa acidproof lan alkalifast, tahan suhu dhuwur kira-kira 400 ℃. Yen penanganan mesthi, tahan suhu dhuwur bisa tekan 550 ° C utawa luwih.

    fitur-aplikasi-kaca borosilikat

    Edge & Angle Work

    Edge & Angle Work

    Apa kaca safety?

    Kaca tempered utawa toughened minangka jinis kaca safety sing diproses kanthi perawatan termal utawa kimia sing dikontrol kanggo nambah kekuwatane dibandhingake karo kaca normal.

    Tempering ndadekake permukaan njaba dadi kompresi lan interior dadi tegang.

    katon rusak

    Keuntungan Kaca Tempered:

    1. Sekawan nganti kaping lima luwih kuwat tinimbang kaca ngambang biasa lan bisa digunakake ing akeh aplikasi.
    2. Lima nganti wolung kaping impact resistance minangka kaca biasa.Bisa tahan beban tekanan statis sing luwih dhuwur tinimbang kaca biasa.
    3. Telu luwih saka kaca biasa, bisa nanggung owah-owahan suhu babagan 200 ° C-1000 ° C utawa luwih.
    4. Kaca Tempered pecah dadi pebbles oval-shaped nalika bejat, kang ngilangake bebaya saka sudhut cetha lan relatif aman kanggo awak manungsa.

    GAMBARAN PABRIK

    mesin pabrik

    KUNJUNGAN PELANGGAN & Umpan balik

    Tanggepan
    Kabeh MATERIAL sing digunakake SETUJU karo ROHS III (VERSI EROPA), ROHS II (VERSI CHINA), REACH (VERSI SAIKI)

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PABRIK KITA

    Pabrik kita

    LINE PRODUKSI & GUDANG KAMI

    Gambaran pabrik1 Gambaran pabrik2 Gambaran pabrik3 Gambaran pabrik4 Gambaran pabrik5 Gambaran pabrik6

    Pembayaran & Pengiriman-1

    Lamianting film protèktif — Pearl cotton packing — Kraft paper packing

    3 JENIS PILIHAN PILIHAN

    Pembayaran & Pengiriman-2

                                            Paket kotak kayu lapis ekspor - Paket karton kertas ekspor

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Chat Online WhatsApp!