Naon nya éta selisih AG / AR / AF palapis?

AG-kaca (Anti sorotan sagelas)

Kaca anti sorotan: Ku etching kimiawi atawa nyemprot, beungeut reflective kaca aslina dirobah jadi permukaan diffused, nu ngarobah roughness tina beungeut kaca, kukituna ngahasilkeun éfék matte dina beungeut cai. Nalika cahaya luar dipantulkeun, éta bakal ngabentuk pantulan anu sumebar, anu bakal ngirangan pantulan cahaya, sareng ngahontal tujuan henteu sorotan, ku kituna panuduh tiasa ngalaman visi indrawi anu langkung saé.

Aplikasi: tampilan outdoor atanapi aplikasi tampilan handapeun lampu kuat. Kayaning layar iklan, mesin tunai ATM, registers tunai Pos, médis B-mintonkeun, pamiarsa e-buku, mesin tikét subway, jeung saterusna.

Lamun kaca dipaké di jero rohangan sarta dina waktos anu sareng gaduh sarat anggaran, nyarankeun milih nyemprot palapis anti sorotan; Lamun kaca dipaké di outdoor, nyarankeun etching kimiawi anti sorotan, pangaruh AG bisa lepas salami kaca sorangan. 

Métode Idéntifikasi: Teundeun sapotong kaca handapeun lampu fluoresensi sarta nitenan hareup kaca. Upami sumber cahaya lampu sumebar, éta mangrupikeun permukaan perawatan AG, sareng upami sumber cahaya lampu jelas katingali, éta mangrupikeun permukaan non-AG.
anti sorotan-kaca

AR-kaca (kaca Anti Reflective)

kaca anti reflective: Saatos gelas téh optik coated, éta ngurangan reflectivity sarta ngaronjatkeun transmittance nu. Nilai maksimum bisa ningkatkeun transmittance -na pikeun leuwih 99% na reflectivity -na pikeun kirang ti 1%. Ku ngaronjatna transmittance kaca, eusi tampilan anu leuwih jelas dibere, sahingga panuduh ngarasakeun hiji visi indrawi langkung nyaman jeung jelas.

wewengkon aplikasi: sagelas rumah kaca, mintonkeun tinggi-harti, pigura poto, ponsel sarta kaméra rupa instrumen, windshields hareup jeung pungkur, industri photovoltaic solar, jsb

Metoda idéntifikasi: Candak sapotong kaca biasa na hiji kaca AR, jeung dasi eta ka komputer atanapi layar kertas sejenna di waktos nu sami. AR kaca coated téh beuki jelas.
anti reflective-kaca

AF -glass (Anti Sidik sagelas)

kaca anti sidik: AF palapis ieu dumasar kana prinsip daun Seroja, coated ku lapisan bahan Nano-kimiawi dina beungeut gelas sangkan eta mibanda fungsi hydrophobicity kuat, anti minyak jeung anti sidik. Ieu gampang keur ngusap kaluar kokotor, sidik, noda minyak, jrrd permukaan nyaéta smoother sarta karasaeun leuwih nyaman.

Aplikasi aréa: Cocog jeung panutup tampilan kaca dina sagala layar rampa. The AF palapis mangrupa single sided sarta dipaké dina sisi hareup kaca.

Metoda idéntifikasi: leupaskeun hiji serelek cai, beungeut AF bisa kalawan bébas scrolled; ngagambar garis kalawan stroke oily, beungeut AF teu bisa digambar.
anti sidik-kaca

SAIDAGLASS-PILIHAN NO.1 kaca anjeun 


Pos waktos: Jul-29-2019


Kirim pesen anjeun ka kami:

WhatsApp Online Chat!