Punapa punika prabédan antarane AG / AR / AF nutupi?

AG-kaca (anti-glare kaca)

Kaca anti-glare: Kanthi etsa utawa nyemprot kimia, permukaan reflektif kaca asli diganti dadi permukaan sing nyebar, sing ngganti kekasaran permukaan kaca, saengga ngasilake efek matte ing permukaan. Nalika cahya njaba dibayangke, bakal mbentuk bayangan kasebar, kang bakal ngurangi bayangan cahya, lan entuk tujuan ora glare, supaya panampil bisa nemu sesanti sensori luwih.

Aplikasi: tampilan Outdoor utawa aplikasi tampilan ing cahya kuwat. Kayata layar iklan, mesin ATM, ndhaftar awis POS, medical B-layar, nonton e-buku, mesin tiket sepur, lan ing.

Yen kaca digunakake ing njero ruangan lan ing wektu sing padha duwe budget requirement, suggest milih nyemprotake lapisan anti-glare; Yen kaca digunakake ing ruangan, suggest etsa kimia anti-glare, efek AG bisa tahan anggere kaca dhewe. 

Cara identifikasi: Selehake potongan kaca ing ngisor lampu neon lan amati kaca ngarep. Yen sumber cahya saka lampu buyar, iku lumahing perawatan AG, lan yen sumber cahya saka lamp katon cetha, iku lumahing non-AG.
anti-glare-kaca

AR-kaca (kaca Anti-Termenung)

kaca Anti-termenung: Sawise kaca punika optically ditutupi, nyuda reflectivity lan mundhak transmittance ing. Nilai maksimum bisa nambah transmittance kanggo liwat 99% lan reflectivity kanggo kurang saka 1%. Miturut nambah transmittance kaca, isi iku katon luwih cetha presented, saéngga panampil kanggo seneng sesanti sensori luwih nyaman lan langit.

wilayah Aplikasi: kaca griya ijo, tampilan dhuwur-definisi, bingkai foto, telpon seluler lan kamera saka macem-macem alat, windshields ngarep lan mburi, industri photovoltaic solar, etc.

cara identifikasi: Njupuk Piece saka kaca biasa lan kaca AR, lan dasi menyang komputer utawa layar kertas liyane ing wektu sing padha. AR kaca ditutupi luwih cetha.
anti-termenung-kaca

AF -glass (Anti-driji kaca)

kaca Anti-driji: AF nutupi adhedhasar prinsip rwaning lotus, ditutupi karo lapisan saka bahan Nano-kimia ing lumahing saka kaca kanggo nggawe iku duwe fungsi hydrophobicity kuwat, anti-lenga lan anti-driji. Iku gampang kanggo ngilangke mati rereget, jari, lenga reregetan, etc. Lumahing lunyu lan ngrasa luwih nyaman.

Aplikasi area: Cocog kanggo tutup tampilan kaca ing kabeh layar tutul. Ing AF nutupi iku siji-sisi lan digunakake ing sisih ngarep kaca.

cara identifikasi: nyelehake tepak banyu, lumahing AF bisa bebas scrolled; tarik baris karo penyakit stroke lengo, lumahing AF ora bisa digambar.
anti-driji-kaca

SAIDAGLASS-PILIHAN NO.1 KACA Panjenengan 


Post wektu: Jul-29-2019


Kirim pesen menyang kita:

Tampilan Online Chat!