Custom 0.8mm Front Cover Kaca pikeun manaskeun cai

Katerangan pondok:


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Palabuhan:Shenzhen
  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T

  • Rincian produk

    TINJAUAN PABRIK

    BAYARAN & PENGIRIMAN

    Tag produk

    oem 10 taun pangalaman

    0617 (10)-400         0617 (1)-400

    BUBUKA PRODUK

    - Pigura hideung customzied kalawan logo eunteung silir

    Super tahan goresan & waterproof

    - Desain khusus kalayan jaminan kualitas

    - Flatness sampurna jeung smoothness 

    - Jaminan tanggal pangiriman tepat waktu

    - Hiji-ka-hiji konsulasi sareng bimbingan profésional

    - Jasa kustomisasi pikeun bentuk, ukuran, finsh & desain disambut

    - Anti sorotan / Anti reflektif / Anti sidik jari / Anti mikroba sayogi di dieu

    Jenis produk
    Custom 0.8mm Front Cover Kaca pikeun manaskeun cai
    Bahan atah Kristal Bodas / Soda Jeruk Nipis / Low Kaca Beusi
    Ukuran Ukuran bisa ngaropéa
    Kandelna 0,33-12 mm
    Tempering Tempering termal / Tempering kimiawi
    Edgework
    Taneuh Datar (Datar/Pencil/Bevelled/Chamfer Edge sadia)
    Liang Buleud / pasagi (lubang henteu teratur sayogi)
    Warna
    Hideung / Bodas / Pérak (nepi ka 7 lapisan warna)
    Métode nyitak
    Silkscreen Normal / Silkscreen Suhu Tinggi
    Palapis
    Anti-Glaring
    Anti Reflektif
    Anti sidik
    Anti Goresan
    Prosés Produksi
    Cut-Edge Polandia-CNC-Beresih-Cetak-Beresih-Inspect-Pack
    Fitur Anti goresan
    Tahan cai
    Anti sidik
    Anti seuneu
    Tahan goresan tekanan tinggi
    Anti baktéri
    Kecap konci
    Tempered Cover Kaca pikeun tampilan
    Gampang Ngabersihan-up Kaca Panel
    Calakan Waterproof Tempered Kaca Panel

    Naon kaca kaamanan?

    Kaca tempered atanapi toughened mangrupakeun tipe kaca kaamanan diolah ku perlakuan termal atawa kimia dikawasa pikeun ngaronjatkeun

    kakuatan na dibandingkeun kaca biasa.

    Tempering nempatkeun permukaan luar kana komprési sareng interior kana tegangan.

    pegat katingal

    TINJAUAN PABRIK

    mesin pabrik

    Nganjang konsumén & eupan balik

    Eupan balik

     

    Kabéh BAHAN DIGUNA NYAETA Patuh sareng ROHS III (VERSI EROPA), ROHS II (VERSI CHINA), REACH (VERSI AYEUNA)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • PABRIK KAMI

    pabrik urang

    LINE PRODUKSI KAMI & GUDANG

    Tinjauan pabrik1 Tinjauan pabrik2 Tinjauan pabrik3 Tinjauan pabrik4 Tinjauan pabrik5 Tinjauan pabrik6

    Pamayaran & Pengiriman barang-1

    Film pelindung Lamianting - Bungkusan katun Mutiara - Bungkusan kertas Kraft

    3 JENIS PILIHAN BUNGKUS

    Pamayaran & Pengiriman barang-2

                                            Ékspor bungkus kasus lapis - Ékspor bungkus karton kertas

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Chat Online WhatsApp!