Klienti ynë

Ne përpiqemi vetëm për kulmin më të lartë kur bëhet fjalë për shërbimin ndaj klientit dhe jemi të pamëshirshëm në ndjekjen tonë të mbështetjes shumë efikase, dinamike dhe konsistente.Ne vlerësojmë secilin nga klientët tanë, duke krijuar një marrëdhënie pune për të përmbushur çdo kërkesë të tyre.Dhe mori vlerësime nga klientët në vende të ndryshme.

klient (1)

Daniel nga Zvicra

"Po doja vërtet një shërbim eksporti që do të punonte me mua dhe do të kujdesej për të gjitha gjërat nga prodhimi deri te eksporti. I gjeta me Saida Glass! Janë fantastike! Rekomandohen shumë."

klient (2)

Hans nga Gjermania

''Cilësia, kujdesi, shërbimi i shpejtë, çmimet e përshtatshme, suporti online 24/7 ishin të gjitha bashkë.Shumë i kënaqur që punoj me Saida Glass.Shpresoj të punojmë edhe në të ardhmen”.

klient (3)

Steve nga Shtetet e Bashkuara

''Cilësi e mirë dhe e lehtë për t'u diskutuar mbi projektin.Ne po kërkojmë që së shpejti të kemi më shumë kontakte me ju në projektet e ardhshme.''

klient (4)

David nga çeku

"Dorëzimi me cilësi të lartë dhe të shpejtë, dhe ai që e pashë jashtëzakonisht të dobishëm kur u prodhuan panelet e reja të qelqit. Stafi i tyre ne jemi jashtëzakonisht të përshtatshëm kur dëgjojmë kërkesat e mia dhe ata punuan me shumë efikasitet për të ofruar."

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Na dërgoni mesazhin tuaj: