Lembar rega kanggo China Apple White Tempered Glass Gyser Gas

Katrangan singkat:


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Pelabuhan:Shenzhen
  • Syarat-syarat pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T

  • Detail Produk

    GAMBARAN PABRIK

    PEMBAYARAN & PENGIRIMAN

    Tag produk

    "Adhedhasar pasar domestik lan nggedhekake bisnis jaban rangkah" punika strategi penambahan kita kanggo Price Sheet kanggo China Apple Putih Tempered Kaca Gas Gysers, kepuasan pelanggan goal utama kita.We welcome sampeyan kanggo nggawe hubungan bisnis karo kita.Kanggo informasi luwih lengkap, aja ragu-ragu hubungi kita.
    "Adhedhasar pasar domestik lan nggedhekake bisnis jaban rangkah" punika strategi penambahan kita kanggoPanel Kaca Ngarep Tutul China kanggo rega Gas Geyser lan Pemanas Air, Kanthi pirang-pirang taun layanan lan pangembangan sing apik, kita duwe tim penjualan perdagangan internasional sing berkualitas.Barang-barang kita wis diekspor menyang Amerika Utara, Eropa, Jepang, Korea, Australia, Selandia Baru, Rusia lan negara liya.Looking nerusake kanggo mbangun munggah kerjasama apik lan long term karo sampeyan ing mangsa teka!
    oem 10 taun pengalaman

    420 (58)-400 420 (59)-400

    Disesuaikan 1.1mm Kaca Tempered Putih Dicetak Ora Beraturan kanggo Kompor Teko Cerdas

    PENGENALAN PRODUK

    - Bingkai Kaca Tempered Ultra Clear Switch

    Super tahan gores & anti banyu

    Desain bingkai sing elegan kanthi jaminan kualitas

    Sampurna flatness lan Gamelan

    Jaminan tanggal pangiriman pas wektune

    Konsul siji-siji lan bimbingan profesional

    Bentuk, ukuran, finsh & desain bisa disesuaikan minangka panyuwunan

    Anti-silau/Anti-reflektif/Anti-sidik jari/Anti-mikroba kasedhiya ing kene fitur & aplikasi

    Edge & Angle Work

    Edge & Angle Work

    Proses Produksi

    proses produksi

    Apa kaca safety?

    Kaca tempered utawa toughened minangka jinis kaca safety sing diproses kanthi perawatan termal utawa kimia sing dikontrol kanggo nambah kekuwatane dibandhingake karo kaca normal.Tempering ndadekake permukaan njaba dadi kompresi lan interior dadi tegang.katon rusak

    GAMBARAN PABRIK

    mesin pabrik

    KUNJUNGAN PELANGGAN & Umpan balik Tanggepan Kabeh MATERIAL sing digunakake SETUJU karo ROHS III (VERSI EROPA), ROHS II (VERSI CHINA), REACH (VERSI SAIKI)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PABRIK KITA

    Pabrik kita

    LINE PRODUKSI & GUDANG KAMI

    Gambaran pabrik1 Gambaran pabrik2 Gambaran pabrik3 Gambaran pabrik4 Gambaran pabrik5 Gambaran pabrik6

    Pembayaran & Pengiriman-1

    Lamianting film protèktif — Pearl cotton packing — Kraft paper packing

    3 JENIS PILIHAN PILIHAN

    Pembayaran & Pengiriman-2

                                            Paket kotak kayu lapis ekspor - Paket karton kertas ekspor

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Obrolan Online WhatsApp!