Saida Kaca Resume Bisa Kanthi Kapasitas Produksi Penuh

Kanggo pelanggan lan mitra sing kinurmatan:

Saida Glass diterusake maneh ing tanggal 30/01/2023 kanthi kapasitas produksi lengkap saka preian CNY.

Muga-muga taun iki dadi taun sukses, kamakmuran lan prestasi sing cerah kanggo sampeyan kabeh!

Kanggo panjaluk kaca, aja ragu-ragukontakkita ASAP!

Sales@saideglass.com+86 135 8088 6639

Kaca Saida 2023 siap kanthi kapasitas produksi lengkap


Wektu kirim: Feb-01-2023

Kirim pesen kanggo kita:

Obrolan Online WhatsApp!